Køberrådgivning

Skal du købe en ny bolig til famlien?


Overvejer du at købe en udlejningsejendom?


Skal du bruge en ny ejendom til din virksomhed?

Køberrådgivning - klarhed over, hvad du køber....

Privat ejendomshandel

Ønsker I at købe en ny bolig til dig og familie, vil der ofte være tale om en af de største investeringer i jeres liv - det kræver "ro i maven" og sikkerhed for, at I handler med åbne øjne og baseret på fakta om ejendommen.

Der vil sikkert foreligge en tilstandsrapport, men den kan ikke alene give Jer et indtryk af investeringsbehov og prioritering af de kommende års vedligehold af ejendommen.

Hansen Advice giver en reel og objektiv vurdering af de opgaver og udgifter I bør forudse. 


Udlejningsejendomme

Skal du købe en udlejningsejendom, foreligger der IKKE en tilstandsrapport. Hvis du ikke er professionel inden for byggebranchen, kan det være uoverskuelig at skabe et økonomisk og byggeteknisk overblik - her hjælper Hansen Advice gerne. Vi gennemgår og budgetterer, så du kan vælge, prioritere, finansiere og medbringe tilstrækkelig dokumentation til samarbejdspartnere. 


Erhvervsbyggeri/-handel

Er du virksomhedsejer med brug for anderledes eller mere plads?

Så vil du med fordel kunne trække på vores assistance til en vurdering af, hvad behovene egentlig er og, hvordan dine ønsker kan indfries?


Kontakt os, hvis du står foran store investeringer af denne type. Vi kan effektivt skaffe dig et ordentlig beslutningsgrundlag. Vi har lavet køberrådgivning på en række sager.